Geräte und Zubehör
Dip med peberfrugt og soltørrede tomater
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
735 g
Zutaten
-
parmesanost i mindre stykker30 g
-
fed hvidløg1
-
tørrede tomater drænet100 g
-
rød peberfrugt i kvarte½
-
cashewnødder, rå120 g
-
olivenolie20 g
-
hvid eddike10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
33 mg
Protein
3 g
Kalorien
363 kJ /
86 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dips II
34 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesauce
20 Min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 Min
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen