Geräte und Zubehör
Kimchi queso dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
6 portioner
Zutaten
forberedelse
-
cashewnød, rå100 g
-
salt½ tsk
-
filtreret vand
Dip
-
plantebaseret mælk250 g
-
gærflager20 g
-
røget paprika, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
tapiokamel1 spsk
-
kimchi120 g
-
fed hvidløg1
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
chipotle chili, konserverede1 tsk
-
løgpulver¼ tsk
-
jalapeño i tynde skive1
-
rød peberfrugt fint hakket
-
Tortilla-chip eller grøntsagsstave
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
617 kJ /
147 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dips II
34 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesauce
20 Min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 Min
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen