Geräte und Zubehör
Bagt gulerods dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
600 g
Zutaten
-
gulerod i mindre stykker400 g
-
honning30 g
-
olivenolie30 g
-
appelsin skal og saft1
-
fennikel, frisk (omkring 130g.) i mindre stykker1
-
kommenfrø½ tsk
-
muskatnød, stødt¼ tsk
-
sød paprika2 tsk
-
havsalt, flager1 - 1 ½ tsk
-
tahin60 g
-
græsk yoghurt80 g
-
vand100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
2778 mg
Protein
24 g
Kalorien
4390 kJ /
1049 kcal
Fett
64 g
Ballaststoff
25 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
110 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dips II
34 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesauce
20 Min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 Min
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen