Geräte und Zubehör
Cornbread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
10 slices
Zutaten
-
cornmeal, finely ground (see tip)210 g
-
plain flour140 g
-
caster sugar20 g
-
baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing150 g
-
milk400 g
-
medium eggs2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5.6 g
Kalorien
1178 kJ /
282 kcal
Fett
14.5 g
Kohlenhydrate
32.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cornbread
40 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 Std. 25 Min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3 Std. 10 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 40 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Bavarian Pretzels
55 Min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35 Min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 Std.