Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
TM5 TM6

Chicken breast with mushroom sauce and potatoes

4.2 (27 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g water
  • 2 tsp fine salt
  • 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
  • ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
  • 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
  • 50 g shallots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 150 g button mushrooms, sliced
  • 30 g dry white wine
  • 100 g soy cream
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2535 kJ / 606 kcal
Protein
53 g
Kohlenhydrate
33 g
Fett
30 g
Ballaststoff
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte