Geräte und Zubehör
Fennikel, appelsin og kirsebærsalat
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portioner
Zutaten
-
fennikel i stykker340 gram
-
rødt æble halveret (ca. 1 æble)130 gram
-
2 - 4 spsk cashewnød, ristet og saltetpistacienødder, uden skal saltet2 - 4 spsk
-
citronsaft2 tsk
-
appelsin1
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
-
salt
-
tørret kirsebær2 spsk
-
sort peber, stødt
-
persilleblad, frisk hakket2 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
607 kJ /
145 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sommer salater
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Keine Bewertungen