
Geräte und Zubehör
Thai Tomyum Courgetti Soup
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width1000 g
-
garlic cloves2
-
red curry paste1 ½ Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh lemon grass bruised3 stalks
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
makrut lime leaves3
-
caster sugar (optional)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fish sauce1 Tbsp
-
water1200 g
-
tinned baby corn100 g
-
large raw prawns, peeled200 g
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)100 g
-
medium eggs separated4
-
lime juice30 g
-
whipping cream80 g
-
lime thinly sliced1
-
fresh coriander thinly chopped4 Tbsp
-
fresh chillies thinly chopped2
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
288.3 kcal /
1206.1 kJ
Protein
16.4 g
Fett
17.3 g
Kohlenhydrate
19.1 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Natrium
1316.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland