Geräte und Zubehör
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
764.1 mg
Protein
39.8 g
Kalorien
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Fett
50.5 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
72.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Thai Chicken Tartlets
Brak ocen
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Mussels Mariniere
25 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min