Geräte und Zubehör
Steamed Tofu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
626.5 mg
Protein
27.4 g
Kalorien
1232 kJ /
294.5 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarian Japchae
45 Min
Millet
45 Min
Slow-cooked Chickpeas
14 Std. 40 Min
Tofu stew
30 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Tofu stew
30 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Tofu Stew
30 Min