Geräte und Zubehör
Harissa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
345 g
Zutaten
-
kırmızı chili biberi (yaklaşık 9 biber), parçalara bölünmüş, daha az acı bir sos isterseniz çekirdekleri çıkartın150 g
-
kaynar su600 g
-
kimyon tohumu2 ½ tk
-
kişniş tohumu2 tk
-
diş sarımsak5
-
sızma zeytinyağı40 g
-
tuz1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 345 g
Natrium
2375.5 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
1957.8 kJ /
467.9 kcal
Fett
42 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yaza Hazırlık
15 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Buharda Pişmiş Kırmızı Pestolu Rulolar
Keine Bewertungen
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Keine Bewertungen
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Somon Tartar
10 Min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
73 Std.
Kıyma
35 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Badem Posasından Pankekler
30 Min
Hollandez sos
20 Min
Patlıcan Beğendi
50 Min