Geräte und Zubehör
Spiralized Roasted Root Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portion
Zutaten
-
water to fill bowl halfway
-
turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher170 g
-
beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if170 g
necessary to fit the blade width -
potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
garlic cloves3
-
shallot halved60 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground1 tsp
-
thyme, fresh leaves only1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
383.4 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
583.6 kJ /
139.5 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Peeled Garlic
5 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Ripe Banana Ketchup
40 Min
Candied Almond
10 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
7 Seed Crackers
1 Std. 40 Min
Power Muesli
25 Min
Spanakopita
2 Std. 10 Min
Brioche Burger Buns
4 Std.