Geräte und Zubehör
Lemon Meringue Pie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 slices
Zutaten
Pastry
-
sugar3 ½ oz
-
almonds1 oz
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease7 oz
-
all-purpose flour12 oz
-
large egg1
-
salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extracthomemade vanilla sugar1 ½ tsp
-
lemons preferably organic, zest (1 lemon) and (4.5 oz) juice3 - 5
Lemon Filling
-
sugar5 ½ oz
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
unsalted butter cut into pieces3 ½ oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
egg whites from large eggs4
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 slice
Protein
8 g
Kalorien
2178 kJ /
520 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
0.8 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Mousse
3u. 20min
Cornbread
40min
Banana Bread
1u. 50min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2u. 15min
Lemon Sorbet
8u. 30min
Brioche
8u.
Pie Crust
5min
Lemon Bundt Cake
2u.
Passion Fruit Tart with Meringue
5u. 10min
Pineapple Upside Down Cake
1u. 15min
Homemade Pie Crust
1u. 30min
Apple Pie
3u. 30min