Geräte und Zubehör
Chicken Curry (Filipino Style)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
371.1 mg
Protein
24.5 g
Kalorien
1772.8 kJ /
423.7 kcal
Fett
30.2 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
14.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Filipino Favorites
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pork Adobo
55 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Adobong Puti (White Adobo)
1 Std.
Stir fried broccoli and carrots
12 Min
Chicken adobo
30 Min
Traditional Fried Rice
20 Min
Pinakbet
15 Min
Bicol Express
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Gambas
10 Min
Chicken Afritada
30 Min