Geräte und Zubehör
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (optional) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1076.5 mg
Protein
9.6 g
Kalorien
652.7 kJ /
156 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
16.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sambal Brinjal
40min
Alcohol-free Berry Mojito
Geen beoordelingen
Singapore Chilli Crab
50min
Beef Rendang
1u. 30min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1u. 30min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Balinese Betutu chicken
5u. 35min
Air Katira (Katira Drink)
10min
Sambal Tumis
1u. 10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min