Geräte und Zubehör
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1082.2 mg
Protein
23.9 g
Kalorien
997.9 kJ /
238.5 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Vegetable Fritters
20min
Peach Cobbler
2h 35min
Caramel Peach Kringle
2h 55min
Creamy spinach salmon with couscous
20min
Red Velvet Brookie
50min
Vegan Bolognese
50min
Black Tahini
20min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Roasted peach ice-cream
25h 20min