Geräte und Zubehör
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 portie
Zutaten
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1500.9 mg
Protein
17.7 g
Kalorien
1791 kJ /
428.1 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
56.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Tiramisu Smoothie
5 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min