Geräte und Zubehör
Tagliatelle met broccoli
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 porties
Zutaten
-
zout om te koken½ tl
-
100 g gekookte ham, in blokjes (± 1 cm)spek in blokjes (± 1 cm)100 g
-
olijfolie20 g
-
water en meer om te koken60 g
-
gemalen zwarte peper om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
487.3 mg
Protein
17.8 g
Kalorien
2436.1 kJ /
582.3 kcal
Fett
22.5 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Zalmsoufflé
1 Std.
Kip met romige groenten saus
50 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min