Geräte und Zubehör
Dadel- en Haverdrank
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 glazen
Zutaten
-
dadels, ontpit50 g
-
water1500 g
-
havervlokken30 g
-
zonnebloemolie1 tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 glazen
Natrium
208.8 mg
Protein
6 g
Kalorien
1279.7 kJ /
305.9 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
57.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min