Geräte und Zubehör
Elmalı Crumble ve Kajulu Vegan Dondurma
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 porsiyon
Zutaten
Elmalı Crumble
-
kabuklu badem150 g
-
margarin soğuk, parçalara bölünmüş, kalıbı yağlamak için ekstra margarin130 g
-
şeker100 g
-
un150 g
-
toz tarçın¼ tk
-
şekerli vanilin5 g
-
kırmızı elma (yakl. 720 g), soyulmuş, dörde bölünmüş4 - 6
Kajulu Vegan Dondurma
-
şekerli vanilin5 g
-
şeker60 g
-
buz küpü260 g
-
kaju ezmesi200 g
-
tuz1 tutam
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
14.2 g
Kalorien
3242.2 kJ /
774.9 kcal
Fett
46.5 g
Ballaststoff
8.2 g
Kohlenhydrate
83 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dondurma Karnavalı
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Portakal Soslu Armutlar
1 Std.
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Keine Bewertungen
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Keine Bewertungen
Biberli Bonfile Küpleri
30 Min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 Min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
1 Std.
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Keine Bewertungen
Orman Meyve Marmelatı
Keine Bewertungen
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Keine Bewertungen
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9 Std.
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 Min