Geräte und Zubehör
Guacamole
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
650 g
Zutaten
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
100 g red onions, cut in halvesyellow onions cut in halves100 g
-
fresh red chillies (medium hot), deseeded2
-
garlic clove1
-
tomato (approx. 1 tomato), cut in halves120 g
-
ripe avocados (approx. 2-3 avocados), peeled and stones removed, cut in pieces450 g
-
2 tbsp freshly squeezed lime juicefreshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 650 g
Natrium
2379.9 mg
Protein
14.6 g
Kalorien
3608 kJ /
862 kcal
Fett
68.9 g
Ballaststoff
39.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.6 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sup Buntut
3 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min
Chicken Afritada
30 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min