Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
oder 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Protein
- 83.3 g
- Kohlenhydrate
- 40.1 g
- Fett
- 130.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 68.1 g
- Ballaststoff
- 7.4 g
- Natrium
- 1515.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Oysters with Lime Granita
15min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Sous-vide Steak
1h 30min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min