Geräte und Zubehör
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Ossobucco
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest only (without white pith)½
-
English celery stalks cut in pieces30 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions cut in quarters150 g
-
olive oil65 g
-
beef shanks bone in (approx. 230 g each)4
-
plain flour to coat
-
butter25 g
-
50 g dry white wineapple cider vinegar50 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
canned crushed tomatoes150 g
-
meat broth300 g
Saffron risotto
-
shallots30 g
-
butter20 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice e.g. Carnaroli or Arborio, cooking time 14 minutes320 g
-
100 g dry white wineapple juice100 g
-
meat broth750 g
-
saffron1 - 2 pinches
-
salt5 g
-
unsalted butter20 g
-
grated Parmesan cheese40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1854.5 mg
Protein
114 g
Kalorien
6327 kJ /
1512.2 kcal
Fett
79.8 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
28.8 g
Kohlenhydrate
78.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Keine Bewertungen
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Keine Bewertungen
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Passion fruit mojito mocktail
15 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min