Geräte und Zubehör
Curry Fish Head
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
fish head cut in halves, cleaned (see tips)1000 - 1200 g
-
curry powder70 g
-
salt adjust to taste3 ½ tsp
-
tamarind pulp35 g
-
water1050 g
-
fresh red chillies deseeded7
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
garlic5 cloves
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
galangal10 g
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
torch lily (bunga kantan) bud only, cut in slices1
-
cooking oil70 g
-
fresh coconut milk100 g
-
tomatoes cut in quarters500 g
-
laksa leaves (daun kesum)2 - 3 sprigs
-
sugar adjust to taste30 g
-
ladies' fingers stems removed, sliced in halves15
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
979.4 mg
Protein
25.3 g
Kalorien
1688.1 kJ /
403.5 kcal
Fett
23.8 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sambal Belacan
5 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Singapore Laksa
55 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 Std. 20 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min