Geräte und Zubehör
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std.
6 porsiyon
Zutaten
Makarna Hamuru
-
un300 g
-
yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış150 g
-
zeytinyağı15 g
-
tuz1 tk
İç Dolgusu
-
maydanoz sadece yaprakları20 g
-
pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı40 g
-
sarımsak1 diş
-
kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)350 g
-
tuz½ tk
-
karabiber2 tutam
-
panko (Japon galeta unu)30 g
Ravioli
-
su hamuru nemlendirmek için
-
su1200 g
-
tuz1 tk
-
tereyağı50 g
-
adaçayı yaprağı, kurutulmuş15 yaprak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1154.3 mg
Protein
13.9 g
Kalorien
1830.5 kJ /
437.5 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
46.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Makarna Zamanı!
8 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 Min
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Keine Bewertungen
Sebzeli Tortilla Katları
1 Std. 10 Min
Antep Fıstıklı Macaron
2 Std. 30 Min
Balkabağı Latte
20 Min
Bol Sebzeli, Meksika Fasulyeli Tako
30 Min
Mini Burger
2 Std. 40 Min
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Keine Bewertungen
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Keine Bewertungen
Sebzeli Dürümler
1 Std.
Yumurta Salatalı Sandviç
25 Min
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
40 Min