Geräte und Zubehör
Piccalilli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 35 Min
500 g
Zutaten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Protein
14.8 g
Kalorien
5469 kJ /
1307 kcal
Fett
40.9 g
Kohlenhydrate
219.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Masala Cherry Tiffin
2 Std. 30 Min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Tomato Kasoundi
2 Std.
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Cornish Fairings
35 Min
Mincemeat
15 Min