Geräte und Zubehör
Piccalilli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 35 Min
500 g
Zutaten
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Protein
14.8 g
Kalorien
5469 kJ /
1307 kcal
Fett
40.9 g
Kohlenhydrate
219.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shortcrust pastry
5 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Shortcrust Pastry
5 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Wholegrain mustard
120 godz.
Mango Chutney
50 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Brandy Sauce
10 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Chilli and apple jelly
4 godz. 15 min