Geräte und Zubehör
Fırın Mücver
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı20 g
-
dereotu sadece yaprakları½ demet
-
kabak (yakl. 250 g), parçalara bölünmüş (3-4 cm)1
-
beyaz peynir parçalara bölünmüş75 g
-
zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak½
-
taze soğan dilimlenmiş (2-3 cm)35 g
-
un90 g
-
kabartma tozu½ tk
-
yumurta yaklaşık 1½ orta boy yumurta (çırpılmış)75 g
-
tuz¾ tk
-
toz karabiber¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1269.7 mg
Protein
19.9 g
Kalorien
2018.5 kJ /
482.4 kcal
Fett
26.9 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 Std. 45 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Ratatuy
40 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Plaska
1 Std. 15 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Cevizli Kereviz Salatası
10 Min
Muzlu Kek (Banana Bread)
1 Std. 50 Min