Geräte und Zubehör
Spring Rolls
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
8 pieces
Zutaten
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
8.4 g
Kalorien
801 kJ /
192 kcal
Fett
6.3 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Caesar Salad
30min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Chicken Pad Thai
20min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Wonton Soup
1h
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Simple Paleo Cupcake
40min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Tom Yum with Prawns
25min
Asian Vinaigrette
5min