Geräte und Zubehör
Spring Rolls
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
8 pieces
Zutaten
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
8.4 g
Kalorien
801 kJ /
192 kcal
Fett
6.3 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Italian Brunch
Keine Bewertungen
Vegan Summer Rolls
35 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6 Std. 20 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Jacket Potato Mice
1 Std. 20 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Miso Soup with Vegetables
30 Min