
Geräte und Zubehör
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Tahini Dressing
-
plain yoghurt100 g
-
tahini80 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice35 g
-
water20 g
-
garlic clove1
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
-
maple syrup2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cayenne pepper (optional)2 pinches
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Quinoa, Chickpeas and Vegetables
-
quinoa rinsed200 g
-
water400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
pitted dates8
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (3 mm)200 g
-
broccoli cut in small florets200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
360 kcal /
1520 kJ
Protein
15 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Meals in Under 45 Minutes
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland