Geräte und Zubehör
Vegan Summer Rolls
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
15 piece
Zutaten
Peanut Sauce
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
water200 g
-
peanut butter70 g
-
hoi sin sauce70 g
Vegetable Fillings
-
cucumber200 g
-
carrot200 g
-
red pepper150 g
-
yellow pepper150 g
-
red cabbage100 g
Rolling
-
water warm500 g
-
spring roll rice paper (approx. Ø 20 cm)15 sheets
-
green lettuce leaves100 g
-
mint leaves (optional) leaves only5 g
-
coriander leaf (optional) leaves only5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
54 mg
Protein
4 g
Kalorien
563 kJ /
134 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo Kids Picnic
6 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Almond Milk
8 Std. 40 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Cauliflower Crust Pizza
1 Std. 20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min