Geräte und Zubehör
Pork belly with spring onions
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1796.4 mg
Protein
63.7 g
Kalorien
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
77.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Street Food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork
40 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.