Kompatible Versionen
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese, with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives, quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes, cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans, trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 38 g
- Ballaststoff
- 7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Basque Chicken
1h 10min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35 min
Baked Crab Dip
15min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Chicken Marsala
40min