Geräte und Zubehör
Chicken and Vegetable Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)150 g
-
cooked chicken carcass1
-
pearl barley rinsed100 g
-
water cold1500 g
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9.7 g
Kalorien
438 kJ /
105 kcal
Fett
2.2 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The British Isles on a Plate
88 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Vegetable Soup
35 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Scotch Broth
1 Std.
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min