Geräte und Zubehör
Vastensoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
16.05 g
Kalorien
1259 kJ /
301 kcal
Fett
20.65 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Citroencurd
1 Std.
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Kweeperentaart
50 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min