Geräte und Zubehör
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Zubereitung 55 Min
Gesamt 4 Std. 55 Min
10 portions
Zutaten
Jelly
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves4
-
water plus extra chilled water for soaking gelatine220 g
-
caster sugar300 g
-
lemon juice only½
-
salt1 pinch
-
rose water1 tsp
-
natural red food colouring (optional)4 drops
Cake
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing130 g
-
whole nutmeg1
-
pistachios80 g
-
dark chocolate100 g
-
raw almonds400 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
brown sugar180 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural yoghurt plus extra to serve250 g
-
icing sugar20 g
-
cornflour20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
61.5 mg
Protein
13 g
Kalorien
2854.9 kJ /
679.7 kcal
Fett
43.9 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
60.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Prune and orange stuffing
10 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Red onion relish
50 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Almond addiction
1 Std.
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Shortbread
1 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Pavlova
6 Std.