Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chive pikelets
- 5 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter, plus extra for frying
- 140 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 180 g sour cream
- 125 g full cream milk
- 1 egg
Mushrooms
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters
- 8 slices prosciutto (approx. 160 g), rind removed and cut into halves, or 4 shortcut bacon rashers (approx. 160 g), rind removed and cut into quarters
- 40 g olive oil
- 360 g button mushrooms, brushed clean and cut into slices
- 2 tsp tamari sauce (optional)
- 2 tbsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- fresh chives, finely chopped, or micro herbs, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 249 kJ / 59 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 0.4 g
- Natrium
- 192.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Apple sauce
20min
Basil pesto
10min
Cauliflower gratin
1 godz.
Shortcrust pastry
5min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Brandy custard (TM6)
15min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Brandy cream
15min