Geräte und Zubehör
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Terrine
-
oil spray for greasing
-
peeled raw prawns (approx. 180 g)20
-
hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked150 g
-
cream cheese120 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water700 g
Horseradish cream
-
pouring (whipping) cream140 g
-
ground horseradish2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve6 sprigs
-
green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
-
micro herbs to serve
-
lemon wedges, to serve
-
bread of choice, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
764.6 mg
Protein
19.8 g
Kalorien
1468.3 kJ /
349.5 kcal
Fett
25.7 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varoma: Entertaining made easy
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai-style fish cakes
30 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Asian-style mussels
30 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Salmon and fennel risotto
30 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.