Geräte und Zubehör
Classic Swiss Fondue
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39 g
Kalorien
2615 kJ /
625 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cheese Please!
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 Std. 20 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 Min
Caesar Salad
30 Min
Bordelaise Sauce
55 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
White BBQ Sauce
5 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Lemon Risotto
30 Min
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min