Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 9.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.4 g
- Natrium
- 1055.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken and prawn noodles
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Pineapple parcels
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Ginger bundt cake
1h