Geräte und Zubehör
Crostini with mushrooms and fontina
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
20 pieces
Zutaten
-
fresh parsley leaves only15 sprigs
-
onion cut into halves1
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh button mushrooms cut into slices400 g
-
red wine10 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
Fontina cheese in slices250 g
-
bread (eg. ciabatta, baguette)20 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
6 g
Kalorien
493 kJ /
118 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
1.1 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Party
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Warm cabbage dish
15 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Horchata
5 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Noodle Kugel
55 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.