Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)

Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)

4.9 29 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
7 portions

Zutaten

  • shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish
    2 oz
  • water to soak
  • roasted red peppers drained if canned or jarred
    8 oz
  • garlic cloves
    1 - 2
  • bread crumbs
    1 oz
  • aleppo pepper flakes, to taste
    1 tsp
    1 tsp red pepper flakes, to taste
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • paprika
    ¼ tsp
  • pomegranate molasses
    1 oz
    1 oz honey
  • lemon juice
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 oz

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 162 kcal / 678 kJ
Protein 2.1 g
Fett 14.3 g
Kohlenhydrate 7.9 g
Ballaststoff 1.5 g
Gesättigte Fettsäuren 1.8 g
Natrium 4 mg

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