Geräte und Zubehör
Turmeric, lemon and ginger tea
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Turmeric and ginger paste
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)50 g
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
coconut oil60 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 tsp
-
water2 tbsp
Tea
-
lemon flesh only½
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
water1000 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
pure maple syrup to taste1 - 2 tbsp
-
ice cubes to serve
-
fresh mint leaves to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4.2 mg
Protein
0.1 g
Kalorien
166 kJ /
39.5 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemongrass, mint and ginger tea
10 Min
Mango muesli
5 Min
Golden latte
10 Min
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Turmeric latte
25 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Raspberry antioxidant juice
30 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 Min