Kompatible Versionen
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Peruvian roast chicken
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 4 garlic cloves
- 1 tbsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1200 - 1400 g whole uncooked chicken
Green sauce
- 65 g fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, cut into halves and deseeded
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 120 g mayonnaise (see Tips)
Avocado salad
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 continental cucumber, cut into pieces (1.5 cm)
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1.5 cm)
- ½ red onion, cut into slices
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp freshly squeezed lime juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4816.6 kJ / 1146.8 kcal
- Protein
- 100.1 g
- Kohlenhydrate
- 6.8 g
- Fett
- 77.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15.3 g
- Ballaststoff
- 12.7 g
- Natrium
- 2785.2 mg
Alternative Rezepte
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Buffalo chicken wings
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min