Geräte und Zubehör
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
16 slices
Zutaten
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
131.9 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
899.5 kJ /
215 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
30.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baking bread in cast iron
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1sa 45 dk
Frozen Custard
10sa 25 dk
Homemade tallow or lard
25sa 15 dk
Fruit purée (apple)
15 dk
Apple sauce
20 dk
Rye sourdough starter powder
24sa 10 dk
Raspberry and lime sorbet
10 dk
Gluten free baking powder
5 dk
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1sa 20 dk
Rich tomato relish
2sa 15 dk
Sourdough Starter Discard Scones
30 dk
Vanilla paste
10 dk