Geräte und Zubehör
Liquid beef stock
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
1320 g
Zutaten
-
vegetable oil10 g
-
brown onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef meat and short bones (see Tips)400 - 500 g
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1320 g
Natrium
2385.2 mg
Protein
100.8 g
Kalorien
3354 kJ /
801.6 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
7.9 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
31.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meat Stock Paste
Keine Bewertungen
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Garlic (Skin) Salt
1 Std. 55 Min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Steamed White Bread
2 Std.
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Tomato paste
2 Std. 20 Min
Mushroom sauce
20 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min