Kompatible Versionen
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lobster
- ice cubes
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 20 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- salmon caviar, to serve (optional)
- eschalot, finely diced, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Kohlenhydrate
- 13.9 g
- Fett
- 44.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.2 g
- Ballaststoff
- 6.3 g
- Natrium
- 1304.7 mg
Alternative Rezepte
Scallops with pea purée
25 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Oysters with Lime Granita
15 min
Lemon caper butter
10 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Zesty avocado with crab
10 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min