Geräte und Zubehör
Scallops and prawns with XO butter
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Prawn oil
-
raw tiger prawns large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)500 g
-
garlic cloves3
-
eschalots cut into halves2
-
tomato paste30 g
-
rice bran oil200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
XO butter
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
fresh ginger peeled20 g
-
long red chillies trimmed2
-
prosciutto25 g
-
unsalted butter softened100 g
-
sesame oil10 g
-
honey1 tsp
-
soy sauce20 g
-
lime juiced1
Scallops and prawns
-
water250 g
-
fresh scallops in the shell4
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1514 mg
Protein
25.1 g
Kalorien
3530 kJ /
843.7 kcal
Fett
75.5 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
23.7 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Soba noodles
1 Std.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Oysters Mignonette
5 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min