Geräte und Zubehör
Steamed orange and pomegranate sponge
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Orange and pomegranate sponge
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease230 g
-
plain flour plus extra to dust230 g
-
pomegranate arils120 g
-
honey20 g
-
orange liqueur (optional)40 g
-
oranges reserve zest, then peeled and flesh cut into segments (see Tip)2
-
white sugar180 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
eggs4
-
milk120 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1100 g
Vanilla custard
-
egg yolks6
-
milk450 g
-
white sugar70 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
198.8 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
2542.1 kJ /
607.6 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
68.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brazilian Cheese Puffs
20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Pears in orange syrup
45 Min
Indonesian green spice paste
40 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Blueberry jam
35 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min