Geräte und Zubehör
Sweet and sour prawns
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1665.6 mg
Protein
25.4 g
Kalorien
872.2 kJ /
207.7 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Prawn wontons
2 Std.
Soubise sauce
30 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min