Steamed mushroom and egg pots
TM6 TM5 TM31

Steamed mushroom and egg pots

3.8 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
  • 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 eggs
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 500 g water
  • fresh chives, finely chopped for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
809.3 kJ / 192.5 kcal
Protein
12.4 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Fett
14.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Ballaststoff
1.5 g
Natrium
277.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte