Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.6 g
- Fett
- 52.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.2 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternative Rezepte
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 Std. 30 Min
Cloudy apple cider jelly
5h
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Sicilian prawn salad
40min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min