Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.6 g
- Fett
- 52.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.2 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternative Rezepte
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Cauliflower mash
25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Anise-cured salmon
14h 10 min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min