Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.6 g
- Fett
- 52.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.2 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternative Rezepte
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Sicilian prawn salad
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Hearty seafood chowder
1h
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15 min.
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min